Bent u bemiddelaar in de zorg en zoekt u ondersteuning op administratief gebied?

Onze ondersteuning omvat facturatie, debiteurenbeheer en administratie. Wij verzorgen de facturatie voor uw ZZP'ers en opdrachtgevers, nemen het volledige aanmaningstraject op ons en bieden periodieke rapportages van financiën en facturatiestromen. Laat deze taken aan ons over en ontzorg uzelf. Wij zorgen ervoor dat alles op rolletjes verloopt!

Bij OfficeNow zijn we van mening dat je bezig moet zijn met de belangrijke zaken, dat begint met doen waar je goed in bent: het spreken van flexwerkers, het matchen van deze personen en het vinden van nieuwe opdrachtgevers. Jij kan je focussen op het creëren van de ultieme match, doordat wij jou volledig ontzorgen door een gedeelte van de backoffice over te nemen via de speciale professionele bemiddelingssoftware van Bendy.

Tegen een transparant variabel tarief per gewerkte en/of verwerkte flexwerker regelen wij een groot gedeelte van de facturatie voor jou. Dit alles, combineren wij met een veel ervaring uit het werkveld, enthousiasme en uiteraard persoonlijk contact, zodat jij bezig kan zijn met de belangrijke zaken. Neem contact met ons op om te bespreken hoe wij jouw organisatie administratief kunnen ontzorgen. De service die je nodig hebt bespreken we en offreren we vooraf.